Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
VILLA JOLANDA MOSCATO D'ASTIVIOGNIER ECLECTIQUE

VIOGNIER CUVEE LARSINOS ΣΚΟΥΡΑΣ
 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες



Είδος

Οίνος

Παραγωγός

Κτήμα Σκούρα

Περιγραφή Παραγωγού

Κατηγορία: Ξηρός Λευκός
Κατάταξη: Τοπικός Πελοποννησιακός Οίνος
Ποικιλίες: Viognier 100%
Αμπελώνες: Ορεινή Κορινθία
Κυρίαρχος τύπος εδάφους: Αμμώδες
Ηλικία φυτών: 22 έτη
Στρεμματικές αποδώσεις: 850 kg/στρ - 48 hl./ha.
Ημερομηνίες τρύγου: 24 και 25 Αυγούστου 2008
Οινοποίηση/Ωρίμανση: Προζυμωτική εκχύλιση για 6 ώρες στους 14˚C.
Αλκοολική ζύμωση στους 17˚C.
70% ζυμωμένο και παλαιωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές, 30% ζυμωμένο και παλαιωμένο σε καινούργια Γαλλικά barriques για 6 μήνες. Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση και batonnage. Πώμα Stelvin. Έντονη αλλά κομψή ποικιλιακή έκφραση, με νότες δρυός. Ροδάκινο, μάνγκο, φλούδα πορτοκαλιού, ψημένο ψωμί, φρεσκάδα.

Κατηγορία Ποιότητας

Τοπικός Πελοποννησιακός Οίνος

Χρονιά

2009

Χώρα Προέλευσης

Ελλάδα

Περιοχή

Πελοπόννησος

Ποσότητα

750ml

Ξηρότητα

Ξηρός

Κατάσταση

Ήπιος

Αλκοόλ

13.5%

Πότε να το πιείτε

Πιείτε το τώρα

Συνοδεύει εξαιρετικά

Κοκτέιλ θαλασσινών, Μακαρονάδες με θαλασσινά, Μπαρμπούνια τηγανητά, Πλατώ τυριών, Ψάρι φιλέτο με άσπρη σάλτσα

Ταιριάζει με

Αλλαντικά, Ζυμαρικά Με θαλασσινά, Τυρί Blue Cheese, Τυρί Μαλακό Κίτρινο Ελαφρύ, Τυρί Μαλακό Κίτρινο Έντονο/Αλμυρό, Τυρί Μαλακό Λευκό Φρέσκο, Τυρί Μαλακό Λευκό Ωριμο/Αλμυρό, Τυρί Σκληρό Κίτρινο Λιπαρό, Τυρί Σκληρό Κίτρινο Έντονο/Αλμυρό, Τυρί Σκληρό Λευκό Ελαφρύ, Τυρί Σκληρό Λευκό Έντονο/Αλμυρό, Ψάρι Άπαχο Μαγειρευτό Λευκό, Ψάρι Παχύ Μαγειρευτό Λευκό, Ψάρι Τηγανητό

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους