Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΜΑΤΣΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗΜΑΣΤΙΧΑ SKINOS

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ
 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες



Είδος

Οίνος

Παραγωγός

Κτήμα Τσέλεπου

Περιγραφή Παραγωγού

Ποικιλιακή σύνθεση: 100% Μοσχοφίλερο
Αμπελώνας: Επιλεγμένα αμπελοτόπια από τις κοινότητες Λιθοβούνια, Αγιωργήτικα και Ζευγολατιό.
Οινοποίηση: Σύγχρονη τεχνολογική οινοποίηση με τη μέθοδο της προζυμωτικής εκχύλησης στους 10 βαθμούς για 8 ώρες. Η ζύμωση γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες (= 12 °C)
Γευστικά χαρακτηριστικά: Κρασί με κύριο χαρακτηριστικό τη φρεσκάδα και έντονη οξύτητα. Λεπτά αρώματα μεγάλης έντασης με κύρια χαρακτηριστικά τα εσπεριδοειδή και λεμονανθώδη.

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους