Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΜΑΤΣΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 

Χαρακτηριστικά

Παράγεται από την ελληνική ποικιλία Μαλαγουζιά, που διασώθηκε από εξαφάνιση χάρη στις προσπάθειες του Βαγγέλη Γεροβασιλείου.

Μετά την προζυμωτική εκχύλιση, η οινοποίηση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 18-20 °C, ενώ μικρή ποσότητα οινοποιείται σε δρύινα γαλλικά βαρέλια. Το κρασί παραμένει με τις οινολάσπες του για μερικούς μήνες, κερδίζοντας σε δομή και σώμα.

Έχει λαμπερό αχυρένιο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες και αρώματα ώριμων φρούτων, όπως αχλάδι, μάνγκο και κίτρο. Στο στόμα παρουσιάζεται πλούσιο και γεμάτο με αρώματα λεμονιού, που δίνουν ένα ισορροπημένο τελείωμα.

Σερβίρεται στους 8-10 °C.

Γευστικοί συνδυασμοί: μεσογειακά πιάτα, θαλασσινά, πουλερικά, ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες και σαλάτες φρέσκων λαχανικών.

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους