Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥΚΤΗΜΑ ΧΑΡΛΑΦΤΗ CHARDONNAY

ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΛΟΥΛΟΥ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ
 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες



Είδος

Οίνος

Παραγωγός

Κτήμα Σπυρόπουλου

Περιγραφή Παραγωγού

Το πολυδύναμο Μοσχοφίλερο αναδεικνύει την πιο λεπτή και διακριτική διάσταση του στο Κτήμα Σπυρόπουλου – Μαντινεία. Παράγεται αποκλειστικά από επιλεγμένα σταφύλια βιολογικής γεωργίας του οικογενειακού αμπελώνα στην ορεινή ζώνη της Μαντινείας. Με αρώματα τριαντάφυλλου, λεμονανθού και περγαμόντου να κυριαρχούν στη μύτη και ελαφρά όξινη και δροσιστική γεύση.
Αλκοολικός Τίτλος (%vol): 12 % vol
Ανάγοντα Σάκχαρα (gr/lt): 0.71 gr/lt
Ολική Οξύτητα (gr/lt τρυγικού οξέος): 6.15 gr/lt τρυγικού οξέος
Ph: 3.02
Πτητική Οξύτητα (gr/lt οξικού οξέος): 0.12 gr/lt οξικού οξέος
Ολικό Διοξείδιο του Θείου (mgr/lt): 105 mgr/lt
Ελεύθερο Διοξείδιο του Θείου (mgr/lt): 30 mgr/lt

Συνοδεύει εξαιρετικά

Λαδερά πιάτα πλούσια σε μυρωδικά, Μύδια αχνιστά, Πίνεται σκέτο, ως απεριτίφ, Ψάρι φιλέτο με άσπρη σάλτσα

Ταιριάζει με

Οστρακόδερμα Μαγειρευτά, Λαδερά-Γεμιστά, Χορταρικά-Λαχανικά-όσπρια Λαδερά, Ψάρι Άπαχο Μαγειρευτό Λευκό, Ψάρι Παχύ Μαγειρευτό Λευκό

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους