Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
PERPETUUSPINK KONG

PERPETUUS ΕΡΥΘΡΟ
 

Είδος

Οίνος

Παραγωγός

Νίκος Λαζαρίδης

Περιγραφή Παραγωγού

PERPETUUS ΕΡΥΘΡΟ
Τοπικός Οίνος Δράμας Ερυθρός Ξηρός

Αμπελουργία
Ποικιλίες: Sangiovese, Cabernet Sauvignon.
Αμπελώνες: Κοινότητας Αγοράς, Πηγαδίων.
Καλλιέργεια: Έχει δοθεί στον αμπελώνα γραμμική μορφή με προσανατολισμό από Βορρά προς Νότο. Η πυκνότητα της φύτευσης είναι 1,40m x 2,25m σε μέσης σύστασης εδάφη.
Ημερομηνία τρύγου: Δεύτερο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου.

Οινοποίηση Τεχνική: Κλασσική οινοποίηση ερυθρού οίνου με παραμονή 18 μήνες σε καινούργια γαλλικά δρύινα βαρέλια και έπειτα 18 μήνες σε ιδανικές συνθήκες μέσα στη φιάλη.

Γευσιγνωσία
Έντονο ρουμπινί χρώμα, αρώματα μικρών ερυθρών φρούτων του δάσους και βιολέτας που συνοδεύονται αρμονικά με αυτά της παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια. Έντονο δυνατό σώμα, ευγενικό και πολύπλοκο με ταννική επίγευση.

Φύλαξη - Παλαίωση
Επιδέχεται παλαίωση 10 χρόνια από τον τρύγο.

Γευστικό Ταίριασμα
Πίνεται σε θερμοκρασία δωματίου περίπου στους 18º C, συνοδεύοντας κόκκινα κρέατα με περίπλοκες σάλτσες, κυνήγι και πικάντικα τυριά.

Συνοδεύει εξαιρετικά

Αγριογούρουνο ψητό, Κουνέλι ριγανάτο, Παλαιωμένα κίτρινα τυριά, Φτερωτό κυνήγι

Ταιριάζει με

Κυνήγι Μαγειρευτό Κόκκινο, Κυνήγι Μαγειρευτό Λευκό, Κυνήγι Ψητό Σχάρας, Κυνήγι Ψητό Φούρνου, Τυρί Σκληρό Κίτρινο Παλαιωμένο


Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους