Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
CHATEAU JULIA SEMILLONCHATEAU TIMBERLAY

CHATEAU NICO LAZARIDI
 

Είδος

Οίνος

Παραγωγός

Νίκος Λαζαρίδης

Περιγραφή Παραγωγού

CHÂTEAU NICO LAZARIDI ΕΡΥΘΡΟ
Τοπικός Οίνος Δράμας Ερυθρός Ξηρός

Αμπελουργία
Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon, Merlot. Αμπελώνες: Κοινότητα Αγοράς, Πηγαδίων, Αδριανής.
Καλλιέργεια: Εδάφη μέτριας κλίσης σε υψόμετρο 250m με βορειοανατολική έκθεση, αποτελούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των ποικιλιών και την ωρίμανση των καρπών τους.

Ημερομηνία τρύγου: Σεπτέμβριος
Οινοποίηση
Τεχνική: Κλασσική ερυθρή οινοποίηση με παραμονή 8-12 μηνών σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Γευσιγνωσία
Χρώμα βαθύχρωμο ρουμπινί. Έντονα αρώματα φρούτων και εξωτικών μπαχαρικών σε κομψή ισορροπία. Φίνες ταννίνες, γενναιόδωρη δομή και μακριά επίγευση.
Φύλαξη - Παλαίωση
Επιδέχεται παλαίωση 6-8 χρόνια από τον τρύγο.
Γευστικό Ταίριασμα
Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου στους 18-20 ºC, με κόκκινα κρέατα και κυνήγι που συνοδεύονται από σύνθετες σάλτσες.

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους