Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
ΣΕΜΕΛΗ ΝΕΜΕΑΣΗΜΕΙΟ ΣΤΙΞΗΣ ΛΕΥΚΟ

ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΙΞΗΣ ΕΡΥΘΡΟ
 

Τύπος:

Ερυθρός, ξηρός

Κατηγορία Ποιότητας:

Π.Γ.Ε. Μακεδονία

Ποικιλιακή Σύνθεση:

Blend ποικιλιών

Οινοποιείο:

Οινοποιείο Γουμένισσας

Περιοχή:

Μακεδονία

 

Τι ακολουθεί μία άνω – κάτω τελεία; Η απόλαυση που κάνει κάθε στιγμή ξεχωριστή, με τη διαχρονική ποιότητα των 133 ετών της Οινοποιίας Μπουτάρη. Ένα κόκκινο τολμηρό, ανατρεπτικό και με γεύση απροσδόκητη. Επειδή στο τραπέζι σας η διαφορά βρίσκεται στα… σημεία, καιρός να βάλετε μία Άνω και Κάτω Τελεία.

Οινοποίηση: 

Κλασσική ερυθρή οινοποίηση των επί μέρους ποικιλιών. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτους οινοποιητές σε θερμοκρασία (22-27C) και στη συνέχεια ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση για να αποκτήσει την βελούδινη υφή που το χαρακτηρίζει. Το blend γίνεται στην φάση της ωρίμανσης.


Ωρίμανση: 

Ωρίμανση σε δεξαμενή για 12 μήνες ενώ ένα ποσοστό ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια.


Δυναμικό Παλαίωσης:

5-7 χρόνια.


Χαρακτηριστικά:

Ένα φρέσκο ερυθρό που χαρακτηρίζεται από έντονο άρωμα κόκκινων μικρών φρούτων και ελαφρύ σώμα ενώ στην γεύση του το διακρίνει μία ευχάριστη βελούδινη αίσθηση που διαρκεί


Αρμονία Γεύσεων:

Συμπληρώνει άψογα ένα πιάτο κοτόπουλου και χοιρινού κρέατος, ιδανικά μαγειρεμένου στη σχάρα. Συνδυάζεται επίσης με πιάτα τυριών και αλλαντικών καθώς και με βαριές σούπες (κυρίως όσπρια). Σερβίρεται στους 14 - 16 °C.

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους