Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
ΝΑΜΑ SANTOWINESΞΕΡΟΛΙΘΙΑ

ΝΕΜΕΑ ΔΡΥΟΠΗ
 

Η Νεμέα Δρυόπη είναι κρασί ξηρό, με μαλακή και βελούδινη γεύση, με άφθονα αρώματα φρούτων και ξηρών καρπών και μια χροιά βανίλιας στο τελείωμα. Είναι προσιτό και από τη νεαρή του ηλικία ενώ μπορεί να παλαιωθεί για ακόμη 3-5 χρόνια στο μπουκάλι.

τύπος κρασιού: Ερυθρό ξηρό

κατηγορία κρασιού: Ονομασία προέλευσης Νεμέα ανωτέρας ποιότητας

παραγωγός: ΚΤΗΜΑ ΔΡΥΟΠΗ

ποικιλία αμπέλου: αγιωργίτικο 100%

περιοχή: Κούτσι, Νεμέα

υψόμετρο: 350m

τύπος εδάφους: ημιορεινό/ αργιλώδες έδαφος

κλίμα: δέχεται το μέγιστο της ηλιοφάνειας, ενώ κατά το στάδιο της ωρίμανσης ευνοείται από τους θερινούς βοριάδες

πυκνότητα φύτευσης: 2,20*1,00 m, γραμμική φύτευση (Double Royat)

τρυγητός: 19/09/2005- 28/09/2005 (με το χέρι)

οινοποίηση: Αποβοστρύχωση και εκχύλιση με παραμονή με τα στέμφυλα για 20 ημέρες στους 15-25 oC, χρήση πνευματικών πιεστηρίων. Αλκοολική ζύμωση με επιλεγμένους ζυμομύκητες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 10 μήνες, και ωρίμανση στη φιάλη για ακόμη 5 μήνες.

βαρέλια: Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Ωρίμανση σε δρύινα γαλλικά βαρέλια των 225 L: 40% καινούρια και τα υπόλοιπα 2-3 χρόνων χρήσης. Μεσαίο κάψιμο και 20% μπατονάζ (batonnage).

αποθήκευση-παλαίωση: Αποθήκευση σε δροσερούς- σκοτεινούς- καθαρούς χώρους.

πρόταση σερβιρίσματος: Σερβίρεται στους 15-18 C.

Τεχνικά στοιχεία

% vol: 12.9 %

ολική οξύτητα: 5,10 gr/l

πτητική οξύτητα: 0,5 gr/l

PH: 3,79

ανάγοντα σάκχαρα: 2,3 gr/l

ολικό SO2: 95 mg/l

ελεύθερο SO2: 28 mg/

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους