Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
ΜΟΣΧΑΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΑΡΙΑ

ΜΟΣΧΟΜΑΥΡΟ ΤΣΑΝΤΑΛΗ
 

Πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο κρασί, προϊόν τεχνογνωσίας, με έντονη αλκοολική μύτη και  σώμα.

Αμπελώνας: Ορεινοί αμπελώνες του Ν. Γρεβενών στη Μακεδονία, έκτασης 200 στρεμμάτων και σε υψόμετρο 400-500 μέτρων.

Τρύγος: Τέλη Σεπτεμβρίου

Ποικιλία: Μοσχόμαυρο, μια από τις σπανιότερες ερυθρές γηγενείς ποικιλίες, που αν και ξεχασμένη αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τον πλούτο του ελληνικού αμπελώνα.

Κατηγορία: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Μακεδονικός

Τύπος: Ερυθρός Ξηρός

Οινοποίηση: Στο οινοποιείο της εταιρίας στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε χαμηλή ελεγχόμενη θερμοκρασία με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός οίνου με αρώματα φρούτων και δροσερή γεύση.

Χαρακτήρας: Ζωηρό κόκκινο χρώμα. Γλυκό φρουτώδες άρωμα που φέρνει στο νου φραγκοστάφυλο και μύρτιλα. Γεύση ευχάριστη, μαλακή και ισορροπημένη με έντονη την αίσθηση της φρεσκάδας.

Παλαίωση: Ο αρωματικός και γευστικός του πλούτος αναδεικνύεται καλύτερα τα 2-3 πρώτα χρόνια από την παραγωγή του.

Προτάσεις Σερβιρίσματος: Σερβίρεται στους 15ο C – 16ο C δίπλα στα περισσότερα πιάτα της ελληνικής μας κουζίνας.

Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: Ιδανικό στους 12-14oC.

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους