Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦΚΟΚΚΙΝΟ ΦΙΛΙ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ
 

Είδος

Οίνος

Παραγωγός

Κτήμα Γκλίναβος

Περιγραφή Παραγωγού

Ποικιλίες:Αγιωργίτικο, Βλάχικο & Μπεκάρι (ντόπιες ποικιλίες)
Τρύγος: Μέσα Σεπτεμβρίου - Αρχή Οκτωβρίου
Οινοποίηση: Τα απορραγισμένα σταφύλια οδηγούνται σε ειδικές δεξαμενές όπου γίνεται η εκχύλιση του χρώματος. Έτσι αποκτά σώμα, ωραίο μπορντώ χρώμα και χαρακτηριστικά γεμάτου κόκκινου κρασιού. Παλαίωση σε δρύινα βαρέλια για ένα χρόνο.
Χαρακτηριστικά: Χρώμα βαθύ κόκκινο, άρωμα από βανίλια, κανέλα και φρούτα του δάσους, γεύση γεμάτη, βελούδινη, διακριτική.
Συνοδεύει: Κρέατα, αλλαντικά, τυριά.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου: 16-18 °C.

Ταιριάζει με

Αλλαντικά, Κρέας Αρνίσιο Μαγειρευτό Κόκκινο, Κρέας Αρνίσιο Μαγειρευτό Λευκό, Κρέας Αρνίσιο Ψητό Σχάρας, Κρέας Αρνίσιο Ψητό Φούρνου, Κρέας Μοσχάρισιο Μαγειρευτό Κόκκινο, Κρέας Μοσχάρισιο Μαγειρευτό Λευκό, Κρέας Μοσχάρισιο Ψητό Σχάρας, Κρέας Μοσχάρισιο Ψητό Φούρνου, Κρέας Χοιρινό Μαγειρευτό Κόκκινο, Κρέας Χοιρινό Μαγειρευτό Λευκό, Κρέας Χοιρινό Ψητό Σχάρας, Κρέας Χοιρινό Ψητό Φούρνου, Κρέας Καυτερό, Τυρί Blue Cheese, Τυρί Μαλακό Κίτρινο Ελαφρύ, Τυρί Μαλακό Κίτρινο Έντονο/Αλμυρό, Τυρί Μαλακό Λευκό Φρέσκο, Τυρί Μαλακό Λευκό Ωριμο/Αλμυρό, Τυρί Σκληρό Κίτρινο Λιπαρό, Τυρί Σκληρό Κίτρινο Έντονο/Αλμυρό, Τυρί Σκληρό Κίτρινο Παλαιωμένο, Τυρί Σκληρό Λευκό Ελαφρύ, Τυρί Σκληρό Λευκό Έντονο/Αλμυρό, Τυρί Σαγανάκι


Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους