Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
Εκτύπωση Εκτύπωση
Εκτύπωση
VAT 69VILLA JOLANDA MOSCATO D'ASTI

VEUVE AMIOT
 

Το 1884 η νεαρά τότε Elisa Amiot, μετά την πρόσφατη χηρεία της αποφάσισε να ιδρύσει τον οίκο Veuve Amiot .

Για περισσότερο από έναν αιώνα, οι διάδοχοί της χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής και διαδικασία ωρίμανσης, προσφέροντάς μας τα πολυβραβευμένα τους Cuvee από την περιοχή του Saumur.

Για το Cuvee Brut από Chenin και Chardonnay, η συμβουλή του σομελιέ μας είναι να σερβίρεται σε θερμοκρασία 6 - 8ο C και καταναλώνεται κατά προτίμηση ως απεριτίφ ή μαζί με φρούτα της Άνοιξης, ψάρια και άσπρα κρέατα.

Για το Cuvee Demi Sec από Chenin και Chardonnay, η συμβουλή του σομελιέ μας είναι να σερβίρεται σε θερμοκρασία 6 - 8ο C και συνοδεύει ιδανικά φουα γκρά και κάθε τύπου επιδόρπιο.