Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
Εκτύπωση

Ούζα - τσίπουρα feed

Ταξινόμηση κατά:

Ελαφρύ στη γεύση, απαλό στο άρωμα, σε χαιδεύει όπως η καλοκαιρινή αύρα του Αιγαίου.
Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από εδώ άρχισαν όλα.
Απαλό, διακριτικό, καθαρό άρωμα αποστάγματος γλυκάνισου..
Είναι ένα πολύ γνωστό απεριτίφ με βάση τον γλυκάνισο. Γίνεται με διπλή απόσταξη και πολύ προσεκτικά.
Οι απόγονοι του Γιάννη Σεραφείμ στα ίδια παραδοσιακά καζάνια, ακολουθούν την ίδια συνταγή και κάνουν ένα από τα πιο αγαπημένα ποτά των Ελλήνων, το ούζο.
Το κλασικό ούζο από το 1860, γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών που παράγεται στους 46% Vol.
Το αγνό ούζο, με την απαράμιλλη, βελούδινη γεύση, γνήσιο απόσταγμα 100%, που παράγεται στους 42% Vol.
Αποστάγματα αστεροειδή γλυκάνισου, μάραθου και κόλιαντρου, συνδυάζονται σε τέλειες αναλογίες με το μοναδικό άρωμα της μαστίχας..
Aυτό που κάνει το ΟΥΖΟ ΜΙΝΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ μοναδικό, είναι οι 17 μυστικές συνταγές των δημιουργών του. Kαι τελικά.... ο συνδυασμός τους σε μία.
Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου μοναδικής ποιότητας από 100% απόσταγμα. Από το 1957, η ποτοποιία Πιτσιλαδή παράγει μόνο ούζο, με βρασμό σε άμβυκες με την παραδοσιακή μέθοδο καύσης με ξύλα.
Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, με τη χαρακτηριστική γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα
To ούζο ΣΑΜΑΡΑ ταξιδέυει στο χρόνο διατηρώντας την παλιά γνώριμη ποιότητα.
To ούζο ΣΑΜΑΡΑ ταξιδέυει στο χρόνο διατηρώντας την παλιά γνώριμη ποιότητα.
Από το κτήμα του άρχοντα της απόσταξης Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης.
Το τσίπουρο το Κυρ Ανέστη από την ευγενική ποικιλία Μοσχάτο θα γοητεύσει και αυτούς που δεν συμπαθούν τα τσίπουρα ,φανταστείτε εσάς ...
Το τσίπουρο της οικογένειας Αποστολάκη έρχεται από τη Θεσσαλία, από το Βόλο, όπου τα τσιπουράδικα έχουν ιστορία ετών.
Παραδοσιακό θρακιώτικο τσίπουρο με πλούσια γεύση και φρουτώδες άρωμα..
Ζαφορά και κρυστάλλινες σταγόνες επιλεγμένων αποσταγμάτων σταφυλιών..
Φλερτάρει με τον πάγο για πλούσιο γαλάκτωμα, καθώς και με πικάντικους Ελληνικούς μεζέδες της στεριάς και της θάλασσας.
Με ή χωρίς γλυκάνισο, πάντα όμως με ένταση και προσωπικότητα, το τσίπουρο Τσιλιλή μας κερνά την βελούδινη γεύση του και το μεθυστικό άρωμα του ερεθίζοντας γλυκά τις αισθήσεις μας.
Οι πρόγονοι μας με υπομονή και μεράκι συνέλεγαν σταγόνα - σταγόνα το εκλεκτό αυτο απόσταγμα, το δάκρυ του Θεσσαλικού κάμπου, που έκανε τον Τύρναβο γνωστό στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Το ιδιαίτερο αυτό ποτό είναι προιόν πολλαπλής απόσταξης που διατηρεί τον ποικιλιακό χαρακτήρα του Μοσχάτου.
Οι πρόγονοι μας με υπομονή και μεράκι συνέλεγαν σταγόνα - σταγόνα το εκλεκτό αυτο απόσταγμα, το δάκρυ του Θεσσαλικού κάμπου, που έκανε τον Τύρναβο γνωστό στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 

  • «« Αρχή
  • « Προηγούμενη
  • 1
  • Επόμενη »
  • Τέλος »»


Εμφάνιση #  
Αποτελέσματα 1 - 23 από 23

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους