Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
MALIBUMARTINI BIANCO

MARTINI ASTI
 

Για να εκτιμήσουμε πλήρως τη μοναδικότητα του Martini Asti, πρέπει να καταλάβουμε τη διαφορά μεταξύ Asti και άλλα αφρώδη κρασιά.

Για έναν αφρώδη οίνο με την ονομασία Asti, ο οίνος πρέπει να παράγεται από 100% σταφύλια που καλλιεργούνται σε Moscato Prestigious Asti περιοχή της Ιταλίας. Η Martini Asti είναι ένας γευστικός αφρώδης οίνος με διακριτικό φως και φρουτώδη γεύση. Ένα εξαιρετικό κρασί από σταφύλια τα καλύτερα «Moscato Bianco» που καλλιεργούνται στην καρδιά της φημισμένης ιταλικής περιοχής DOCG.

Τα κορυφαία σε ποιότητα ώριμα σταφύλια από ένα μόνο είδος που έχουν υποστεί ζύμωση, μία μόνο φορά. Η ζύμωση σταματά στα δύο τρίτα του φυσικού ζάχαρης δυναμικού. Το κρασί που προκύπτει είναι χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, χαμηλή περιεκτικότητα σε οξύτητα, φρέσκο, φρουτώδες και πολύ αρωματικά.


Ποικιλία: Μοσχάτο
Προσωπικότητα: Αχνόξανθο, λαμπερό χρώμα. Πλούσιος αφρός αλλά μικρής διάρκειας. Πληθωρικά αρώματα μοσχάτου σταφυλιού, που γοητεύουν με την πρώτη επαφή. Ευγενικά γλυκό στο στόμα, λεπτό και ευκολόπιοτο, αφήνει και εδώ μια έντονη αίσθηση μοσχάτου.
Συνοδεύει: Τούρτες γάμων και γενεθλίων, τάρτες φρούτων, ελαφρά γλυκά.

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους