Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
ΖΙΤΣΑ CLASSICΖΙΤΣΑ ΗΜΙΑΦΡΩΔΗΣ

ΖΙΤΣΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
 

Ένα αρκετά ισορροπημένο σε αρώματα και γεύση λευκό ξηρό κρασί. Ανοιχτό πρασινοκίτρινο στο χρώμα , δειγμα της νεανικότητας του, με έντονα πρωτογενή αρώματα κυρίως εσπεριδοειδών και ένα "στόμα" φρουτώδες (ανανάς) με μακρά επίγευση αφήνει θετικές αναμνήσεις σε κάθε τραπέζι.

Κατηγορία:Ονομασία Προέλευσης ΖΙΤΣΑ Ανώτερης Ποιότητας, Λευκός

Ποικιλιακή σύνθεση: Ντεμπίνα 100%

Περιοχή αμπελώνων: Οι αμπελώνες παραγωγής είναι βιολογικής καλλιέργειας και  βρίσκονται στην περιοχή Μοναστήρι και Λογγιότες της Ζίτσας . Έδαφος ασβεστολιθικό, καλά στραγγιζόμενο, με μέτριες κλίσεις.

Οινοποίηση: Τα σταφύλια συγκεντρώνονται σε πλαστικά καλάθια των 23 κιλών νωρίς το πρωί. Η γλευκοποίηση γίνεται σε ασυνεχή πιεστήρια και συλλέγεται ο πρόρρογος και το κλάσμα μέχρι 0,2 atm πίεση. Το γλεύκος ψύχεται στους 5 0C και διαυγάζεται. Η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 18 0C με επιλεγμένο μύκητα και διαρκεί ~25 ημέρες. Όλη η διαδικασία γίνεται σε ξεχωριστή γραμμή από το υπόλοιπο  γλεύκος

Οργανοληπτικοί χαρακτήρες:
- Χρώμα: ανοικτό πρασινοκίτρινο
- Μύτη: διακριτικά αρώματα εσπεριδοειδών και ανανά
- Στόμα: φρουτώδες, ισορροπημένο, αρωματική επίγευση μακράς διάρκειας

Συνδυασμός με το φαγητό: ψάρια, λευκά κρέατα και σάλτσες, ζυμαρικά, μαλακά τυριά

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους