Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
VIOGNIER ECLECTIQUEWEIHENSTEPHAN HEFEWEISSBIER 0.5LT

WARSTEINER
 

Μια βασίλισσα ανάμεσα στις μπύρες!

 

Η ανακάλυψη της πηγής «του αυτοκράτορα» συνέβαλε στην μοναδική της ποιότητα διότι παράγει - σύμφωνα με την ιστορία - το πιο «μαλακό» νερό του κόσμου με μόνο 1-2 βαθμούς σκληρότητα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για ζυθοποίηση και εξηγεί γιατί η  Warsteiner είναι τόσο εύπεπτη μπύρα.

Μια κλασσική Γερμανική  Pilsener, απαστερίωτη, με χρυσό χρώμα, διακριτικά αρώματα φρούτων και λυκίσκου, πλούσιο αφρό με μικρή διάρκεια, γεμάτο σώμα και ξηρό τελείωμα. Είναι απόλυτα διαυγής, με ελαφρά πικρή γεύση. Παρασκευάζεται σύμφωνα με το γερμανικό Νόμο Περί Καθαρότητας του 1516. Δεν πίνεται πολύ παγωμένη, αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν επιτρέπουν να αναδειχθεί το θαυμάσιο άρωμά της. Μια μπύρα για τους λάτρεις της Pils. Δεν αφήνει  επίγευση αλλά μια αίσθηση ανυπομονησίας  για την επόμενη δροσιστική γουλιά.

 Η περιεκτικότητα της σε αλκοόλ  είναι 4,8% και συνοδεύει άριστα, ελαφρά πιάτα, σαλάτες και θαλασσινά αλλά επίσης  κρεατικά , σνίτσελ και ποικιλία λουκάνικων.

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους