Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
CARDHUCAVA ATHANASSIADI ΕΡΥΘΡΟ

CARLSBERG
 

Premium μπίρα, που η γεύση του λυκίσκου και των δημητριακών σε συνδυασμό με την γλυκύτητα του αρώματος καλοκαιρινών Δανέζικων μήλων προσφέρουν μια απαράμιλλη γεύση ευρέως γνωστή και διεθνώς αναγνωρισμένη.


Συστατικά:
Νερό, Βύνη, Λυκίσκος


Χαρακτηριστικά:
H μπίρα Carlsberg είναι μια All Malt Premium μπίρα που η γεύση και η ποιότητά της εξασφαλίζονται εφαρμόζοντας ακριβή ποιοτικά πρότυπα. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της γεύσης της, είναι ο μοναδικός λυκίσκος που περιέχει, γνωστός ως Carlsberg Aroma Hop. Η γεύση του λυκίσκου, των δημητριακών σε συνδυασμό με την γλυκύτητα του αρώματος καλοκαιρινών Δανέζικων μήλων προσφέρουν μια απαράμιλλη γεύση που την κάνει ευρέως γνωστή και αναγνωρισμένη! Σήμερα, πάνω από 12 εκατομμύρια εκατόλιτρα απολαμβάνονται ετησίως διεθνώς!
Μπύρα Carlsberg: Ίσως η καλύτερη μπύρα στο κόσμο!
Η μπύρα Carlsberg, προϊόν του Ομίλου Carlsberg αποτελεί το Νο. 1 σήμα του προϊοντικού χαρτοφυλακίου του διεθνώς. Γεννημένη στη Δανία το 1847, η Carlsberg φέρει σημαντική κληρονομιά και παράδοση, άρρηκτα συνδεδεμένη με την καινοτομία στον τομέα της παγκόσμια ζυθοποιίας. Προς το τέλος του 1883 ο επικεφαλής του εργαστηρίου παρασκευής της Carlsberg, Emil Christian Hansen έφερε την επανάσταση στη παραγωγή μπύρας παγκοσμίως, αφού δημιούργησε, ανέπτυξε και διέδωσε σε όλον τον κόσμο τη μεθοδολογία πολλαπλασιασμού μιας εξαιρετικής ποιότητας μαγιάς, γνωστή ως “Saccharomyces Carlsbergensis”. Έτσι, από τότε και ως σήμερα υπάρχει λίγη Carlsberg σε κάθε Lager μπύρα στον κόσμο!

Τύπος:

Pale Lager

Αλκοόλ:

5,00%

Χρώμα:

Ξανθό

Συστατικά:

Βύνη κριθαριού, Λυκίσκος, Μαγιά

Προέλευση:

Δανία

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους