Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
BUDBURTI BEAUTIFUL FRUIT

BUDWEISER
 

 Mία θαυμάσια Lager από την Τσεχία.Είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ελαφριάς μπύρας. Η μακροχρόνια παράδοση (700 χρόνια) στην παραγωγή της μπύρας και η μοναδική περίοδος 90 ημερών ωρίμανσης αυξάνουν το μοναδικό χαρακτήρα της.

Ο «Βασιλιάς της μπύρας» όπως την αποκαλούν είναι η μεγαλύτερη σε πωλήσεις μπύρα στον κόσμο και διανέμετε σε περισσότερες από 70 χώρες.

     Το χρώμα της διαυγές ανοιχτό κίτρινο και ο αφρός της ολόλευκος και πλούσιος με ωραία εμφάνιση.

     Το άρωμα της αυτό του γλυκού καλαμποκιού, του ρυζιού με ελάχιστες νότες βύνης. Η γεύση της αυτή του ρυζιού και μια ελαφρά πικράδα του λυκίσκου. Η επίγευση είναι αρωματική μεγάλης διάρκειας που θυμίζει μπαχαρικά & της δίνει μια εξωτική νότα Η ανθράκωση της είναι ήπια και το τελείωμα της είναι ομαλό με ελαφρά υφή που γεμίζει τον ουρανίσκο.

     Έξοχα δροσιστική και εύκολα πόσιμη μπύρα με 5% αλκοόλ, που θα σας ξεδιψάσει γρήγορα τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και νύχτες. Μια εξαιρετική επιλογή αυθεντικής τσέχικης μπύρας, Συνοδεύει ιδανικά το κοτόπουλο

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιοη ημέρα, η εβδομάδα του έτους