Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.
ΕκτύπωσηE-mail
ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑ

ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ
 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες



Είδος

Οίνος

Παραγωγός

Νίκος Λαζαρίδης

Περιγραφή Παραγωγού

Ποικιλίες: Sauvignon Blanc.

Αμπελώνες: Κοινότητα Αγοράς, Πηγαδίων.

Καλλιέργεια: H ποικιλία είναι εγκατεστημένη σε υψόμετρο που αγγίζει τα 250m. Γραμμική μορφή με αποστάσεις φύτευσης 1,5m x 2,5m. Προσανατολισμός από Βορρά προς Νότο.

Ημερομηνία τρύγου: Από τις 20 Αυγούστου ως τις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Οινοποίηση: Ζύμωση σε σταθερή θερμοκρασία 12 ºC και παραμονή για τουλάχιστον 6 μήνες σε καινούργια δρύινα βαρέλια με παράλληλο batonnage.

Γευστικό Ταίριασμα: 10-12 ºC, συνοδεύοντας ψάρια με ελαφρές σάλτσες και καπνιστό σολομό.

Χρώμα

Λευκός

Κατηγορία Ποιότητας

Τοπικός Οίνος Δράμας

Χρονιά

2009

Χώρα Προέλευσης

Ελλάδα

Περιοχή

Δράμα

Ποσότητα

750ml

Ξηρότητα

Ξηρός

Κατάσταση

Ήπιος

Αλκοόλ

13%

Πότε να το πιείτε

Πιείτε το τώρα

Συνοδεύει εξαιρετικά

Πλατώ θαλασσινών, Πλατώ τυριών

Ταιριάζει με

Όστρακα, Τυρί Blue Cheese, Τυρί Μαλακό Κίτρινο Ελαφρύ, Τυρί Μαλακό Κίτρινο Έντονο/Αλμυρό, Τυρί Μαλακό Λευκό Φρέσκο, Τυρί Μαλακό Λευκό Ωριμο/Αλμυρό, Τυρί Σκληρό Κίτρινο Λιπαρό, Τυρί Σκληρό Κίτρινο Έντονο/Αλμυρό, Τυρί Σκληρό Λευκό Ελαφρύ, Τυρί Σκληρό Λευκό Έντονο/Αλμυρό, Ψάρι Άπαχο Ψητό Σχάρας, Ψάρι Παχύ Ψητό Σχάρας, Ψάρι Καπνιστό

 

Επικοινωνία

Κορυτσάς 17 - Αιγάλεω

210 5981560 - 210 5902233

info@cavamassali.gr

 

 

 

Ωράρια Λειτουργίας

ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00-22:00

 

 

Εορτολόγιο



η ημέρα, η εβδομάδα του έτους